Ja saapuu oikea yö. 412 likes. Trilleri salaisuuksista, jotka ovat liian isoja sanottaviksi ääneen. Toinen ihminen – läheinenkin – on aina arvoitus. Ja. Ja saapuu oikea yö on osittain hyvinkin raskas elokuva, eikä ainakaan saa oloasi tuntumaan paremmaksi loputtuaan. Veeran menneisyyden haavojen ulottuminen vuosien päähän, testaten hänen ja Sakarin parisuhteen rajoja, on teemana kiintoisa ja samalla todella karmiva. Ja saapuu oikea yö - Elokuva traileri HD. Ja saapuu oikea yö, Elonet, Ja saapuu oikea yö (2012. Arvostelut - Leffatykki, Ja saapuu oikea yö.

Ja saapuu oikea yö - Posts, Facebook. Ja saapuu oikea yö (2012. Ja saapuu oikea yö kompastui uskottavuusongelmiin. ”Lupaavasta alusta huolimatta Jyri Kähösen esikoisenaan ohjaama leffa ei kasva kihelmöiväksi jännäriksi. Se valahtaa tahattomaksi komediaksi, jossa tuppisuinen ja jääräpäinen Veera vetää hyväuskoista Sakaria kuin pässiä narusta”, koki Tarmo Poussu (Ilta-Sanomat 13.7.2012) Ja saapuu oikea yö on Jyri Kähösen ohjaama suomalainen elokuva, jonka ensi-ilta oli 13. heinäkuuta 2012. Elokuvan pääosissa esiintyvät Jarkko Niemi, Jemina Sillanpää sekä Martti Suosalo... Elokuva kuvattiin vuoden 2011 elokuussa. Elokuvan juoni kertoo kihlaparista, joka suunnittelee morsiamen isän murhaamista. Ja saapuu oikea yö (English title: Hush) is a 2012 Finnish thriller film directed by Jyri Kähönen. The story evolves around two young lovers who are planning to murder the girl's father. Cast. Jarkko Niemi as Sakari; Jemina Sillanpää as Veera, Ja saapuu oikea yö (2012. Release Info.


Ja saapuu oikea yö.
Directed by Jyri Kähönen Written by Tuomas Parviainen Produced by Aleksi Bardy / Helsinki-Filmi Pääosissa Jarkko Niemi, Jemina Sillanpää, Martti Suosalo Elokuvateattereissa 13. heinäkuuta. Ja saapuu oikea yö - Etusivu, Facebook, Trailer: Ja saapuu oikea yö / Hush (2012.
Juonikuvaus: Ja saapuu oikea yö on kotimainen trilleri murhaavasta rakkaudesta. Elokuvan ohjaajana toimii Jyri Kähönen, joka on aiemmin ohjannut mm. tv-sarjoja, dokumentteja, musiikkivideoita. Ja saapuu oikea yö (2012) Release Info. Showing all 8 items Jump to: Release Dates (4) Also Known As (AKA) 4) Release Dates Finland 13 June 2012 (Midnight Sun Film Festival) Finland 13 July 2012: Sweden 22 September 2012 (Finnish Film Festival) Sweden 7 June 2013 (TV premiere. Directed by Jyri Kähönen. With Jarkko Niemi, Jemina Sillanpää, Martti Suosalo, Kaija Pakarinen. Sakari and Veera get engaged, madly in love. Not long after, Veera asks Sakari to help her in a matter relating to her father, and in a way that completely shocks Sakari. He does everything in his power to stop her from pursuing her plan. But before the story is over, Sakari will be been forced. Ja saapuu oikea yö – Wikipedia. Ja saapuu oikea yö -elokuvan ohjaaja Jyri Kähönen on opiskellut valokuvausta Lahden muotoiluinstituutissa ja dokumenttielokuvaa Taideteollisessa korkeakoulussa. Hänen lyhytelokuvansa Nolla astetta (2001) ja Emo (2000) ovat voittaneet useita palkintoja ja kunniamainintoja kansainvälisillä elokuvajuhlilla, esimerkiksi New Yorkissa ja, Ja saapuu oikea yö. 412 tykkäystä. Trilleri salaisuuksista, jotka ovat liian isoja sanottaviksi ääneen. Toinen ihminen – läheinenkin – on aina arvoitus, Ja saapuu oikea yö - Home, Facebook.

 

 


 

 

JA SAAPUU OIKEA YÖ English Episode. Ja saapuu oikea moviescounter (2018) Full Movie Watch JA SAAPUU OIKEA YÖ full HD English Full Movie Download...